Uit het bestuur

Deze keer hebben we een wat korter bericht uit het bestuur. Enkele onderwerpen willen we niettemin graag onder de aandacht van de lopers bij LOL brengen. Maar om te beginnen willen we laten weten dat het erg goed gaat met LOL en haar lopers. We hebben in de coronaperiode een kleine terugval in deelnemers (leden) gehad. Toch zijn er sinds de start van dit seizoen ook weer heel wat nieuwe lopers binnengedruppeld, waarmee we nu alweer op de ca. 100 betalende deelnemers zitten, het niveau van voor corona. We zien dat mensen LOL goed weten te vinden, met name door mond op mond reclame. En dat is hartstikke mooi!

We hebben in de statuten vastgelegd dat we eenmaal per jaar een Vergadering van Deelnemers houden. Op die manier wil het bestuur contact houden met de lopers uit de groepen. In het nog jonge leven van de stichting hebben we tweemaal (steeds in juni) een dergelijke bijeenkomst kunnen houden. Nu hebben we besloten deze bijeenkomst te plannen op vrijdag 30 september (19.30 uur).

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de MeetXL op 9 juli in volle gang! In de groepen (app) is de uitnodiging inmiddels verspreid. Uiteraard kun je je online inschrijven op de website van LOL. Doe dit zo vlot mogelijk; de Activiteitencommissie wil graag tijdig weten waar ze met de inkopen rekening mee moeten houden. Het wordt een supergezellige middag en avond. Reserveer deze dag in je agenda! Enne … we hebben een jubileum verrassing in petto voor alle deelnemers van LOL!

Eveneens hebben jullie zien langskomen de informatie over de bestelronde van de kleding met LOL-huisstijl. Passen kan voorafgaande of na afloop van de trainingen in de week van 23 en 30 mei. Bestellen kan heel simpel op de website: volg de link uit de informatie-app die je ontvangen hebt of klik hier. Tenslotte nog iets over een nieuwe Beginnerscursus. Eerder hebben we uitgelegd dat we een besluit over het al dan niet starten opschuiven naar de zomer. Inderdaad zullen de trainers zich in juni daarover buigen. De beschikbaarheid van trainers speelt een rol bij de afwegingen, evenals de ruimte in de groepen voor nieuwe lopers. Belangstellenden – ook uit jullie eigen omgeving – kunnen zich altijd melden op de website van LOL. Als ze de aanvraag voor een ‘proefles’ invullen, dan zoekt een van de trainers contact.

Groeten van het bestuur!

Kees, Jeroen, Karin, Christel, Louisa, Erik

Uit het bestuur

Geef een reactie

Schuiven naar boven