Sponsor je loopclub

Gun LOL Malden een extra financieel steuntje. Stem op ons via Rabo ClubSupport. Rabobank leden kunnen stemmen t/m 26 september. De opbrengst delen we met jou. Bijvoorbeeld door het geld te gebruiken voor een extra trainer of klein materiaal. Om onze trainingen nog leuker te maken. Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage die wij ontvangen.

Meedoen is eenvoudig.
o Open je Rabobank app. Het kan dat deze al opent met informatie over Rabo Club support. Volg dan de instructies. Zo niet;
o Klik op ‘Service’ onder in beeld.
o Kies ‘Rabo ClubSupport’.
o Je mag op 3 clubs stemmen. Typ “Stichting L in het zoekvenster om ons te steunen.

Wil je drie stemmen uitbrengen? Weet je geen extra clubs? Denk dan aan Juliana, ZusSjan (daar speelt Marieke Broens) of aan de Meulenbloazers (de band van Martijn Broens). Hoe meer stemmen we ontvangen, hoe hoger de bijdrage. Dat is mooi meegenomen! Keuze gemaakt? Bevestig je stem. Klaar!

Stem via app of website
Je hoeft alleen lid te zijn van Rabobank. Ben je dit nog niet? Geen probleem. Dat is binnen 2 minuten geregeld. Ga naar de Rabobank app. Kies Service. Klik op Lidmaatschap en volg de instructies. Via computer of laptop stemmen kan natuurlijk ook. Klik dan hier.

Delen? Graag!
Gun je ons zoveel mogelijk stemmen? Stuur dit door naar vrienden en familie. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Hartstikke bedankt!

Sponsor je loopclub
Schuiven naar boven