Een steuntje in de rug door Rabo ClubSupport

Het bewijs

De Rabo ClubSupport actie heeft LOL Malden € 537,27 opgeleverd!

Hartelijk dank aan iedereen die op ons heeft gestemd en zo aan dit mooie resultaat heeft bijgedragen. En natuurlijk ook dank aan de sponsorcommissie die het voorwerk hiervoor heeft gedaan. Een mogelijk bestedingsdoel is het aantrekken van meer jongeren en hiervoor ook extra trainers op te leiden. De onzekere situatie rondom COVID-19 maakt het overigens voorlopig lastig om serieus aan de slag te gaan hiermee. Maar anderzijds kunnen we ook de tijd nemen om met een goed plan te komen!

En bij dit bedrag hoeft het niet te blijven! We maken kans op €250 extra als we op social media een feestje maken van onze opbrengst van de Rabo ClubSupport actie. Die gaat naar de club die via social media op de meest ludieke manier hun Rabo ClubSupport bijdrage viert. Uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen. Om kans op de extra €250 te maken gelden de volgende spelregels:

  • Plaats vóór 28 november op de Facebook LOL Malden een ludieke post waarin de Rabo ClubSupport bijdrage gevierd wordt.
  • Gebruik hierbij de hashtag #RaboClubSupport én een hashtag met de plaats van de club, dus #Malden.

De winnaar wordt gekozen door een onafhankelijke jury.

Misschien helpt dit om op een idee te komen en sowieso leuk om te zien hoeveel werk de Rabobank er van maakt: Rabo Clubsupport pagina over LOL Malden. Je vindt daar ook een filmpje en links naar andere clubs in de buurt en hoeveel zij hebben ontvangen.

Je kunt ook direct naar het filmpje gaan door op deze link te klikken.

Een steuntje in de rug door Rabo ClubSupport

Geef een reactie

Schuiven naar boven