Nieuwe tips: ontdekmijnplekje en verdien een prijsje!

Al wandelend door het bos kom ik dingen tegen die ik als hardloper nooit opgemerkt heb. Leuk om zo de omgeving opnieuw te ontdekken. Een van die ontdekkingen leidde tot een spontaan idee: wat als ik jullie daar nu eens deelgenoot van maak en daar een klein prijsje aan verbind?!

Daar moet je wel iets voor doen:

Zorg dat je op de foto komt met de naam en het voorwerp dat ik hieronder bedoel.

Aanwijzing 1: ik help je als je het vuur uit je sloffen hebt gelopen.
Aanwijzing 2: met mij kun je een boompje opzetten
Aanwijzing 3: ik sta voor paal

Dus: ondervraag je lief, familie, vrienden. Spreek onbekenden aan, kijk goed om je heen en denk je dat je weet welk plekje ik bedoel? Trek je hardloopschoenen aan en ga op weg. Goede aanleiding voor een duurloopje.

Onder de juiste inzendingen verloot ik een kleinigheidje, gewoon omdat het lollig is. Al te makkelijk maak ik het jullie nu ook weer niet. Eens zien hoeveel man het lukt om voor de kerst de juiste plek te vinden.

Foto’s mogen hier geplaatst worden (wachtwoord: lopendvuurtje). Leuk om te zien wie er al op weg zijn geweest en waar zij op de foto zijn gegaan. Liever geen foto op de pagina maar wel meedoen? Stuur dan een mail naar petranmeertens@live.nl

O ja, voor alle taalpuristen die moeten gniffelen bij de titel: pun intended 🙂

Nieuwe tips: ontdekmijnplekje en verdien een prijsje!

Geef een reactie

Schuiven naar boven