Uit het Bestuur

Foto door Nathalie Désirée Mottet via Unsplash

Beste hardloopmaatjes van LOL, we laten graag weer eens van ons horen vanuit het bestuur sinds onze laatste vergadering van 24 november. De omstandigheden waaronder we training kunnen en mogen geven zijn de afgelopen maanden een paar keer veranderd. Binnen LOL houden we ons aan de richtlijnen van de overheid en daar stemmen we onze activiteiten op af.

Kerstloop 2020

De ieder jaar goed bezochte kerstloop van onze club kan dit jaar uiteraard geen doorgang vinden. Wij hopen in 2021 deze en andere activiteiten weer te kunnen organiseren. Ach, als zelfs het IOC en de FIFA hun wereldtoernooien uitstellen …

Lustrum 2021: LOL 25 jaar

Eerder dit jaar hebben we in het bestuur al gesproken over de voorbereidingen van het lustrum volgend jaar. We willen de activiteiten commissie voor die gelegenheid tijdelijk uitbreiden met enkele leden tot lustrumcommissie. Tegeliljkertijd moeten we constateren dat het nu lastig is om festiviteiten te plannen. We hebben daarom besloten om de lustrumacitiviteiten niet eerder op te starten dan in de zomer van 2021.

Trainingen

Zoals jullie gemerkt hebben zijn de trainingen weer hervat na het opheffen van de aangescherpte maatregelen rondom de 2e golf in coronatijd. Met een kleine aanpassing hebben we de werkwijze van voor en rond de zomer dit jaar er weer bijgepakt. Die blijkt in de praktijk het beste uitvoerbaar, zowel bij het ‘inschrijven’ door de lopers als bij het geven van de trainingen. Zien we jou ook weer terug op je vaste loop avond-/ochtend!?

Zaterdaggroep

De vaste trainer van de zaterdaggroep, Marian, is door corona en de effecten daarvan, voor langere tijd uit de running. De trainers hebben voor de komende periode – tot 9 januari – een  vervangingsrooster afgesproken; er wordt nagedacht over de mogelijkheid dat er na de jaarwisselingen langer vervangen moet worden. Voor nu wensen we Marian een goed herstel toe.

Christel, Jaap, Geert, Kees, Louisa, Karin, Erik

Uit het Bestuur

Eén gedachte over “Uit het Bestuur

Geef een reactie

Schuiven naar boven