Uit het Bestuur: einde en start seizoen

Dit is de laatste ‘uit het bestuur’ van dit seizoen 2019 – 2020.

Einde seizoen 2019 – 2020.

Met genoegen hebben we kunnen zien dat de weer opgestarte trainingen heel goed bezocht zijn, telkens met 10 lopers. De aanmeldingen en logistiek daaromheen verliepen soepel. Slechts één training kon niet doorgaan, het was gewoon te warm. We hebben vanuit de deelnemers per keer alleen maar positieve geluiden gehoord. Het is fijn dat er weer in groepsverband gelopen kan worden!

In deze laatste week worden de trainingen nog onder corona-regime gegeven. Daarna breekt echt de zomerperiode aan.

Start na de zomer.

De trainingen starten weer in de week (35) van 24 t/m 30 augustus. De eerste training is gewoontegetrouw op maandag, dit keer op 24 augustus.

Omdat de laatste uitgebreide beperkingen m.b.t. het virus zijn opgeheven kunnen we ook weer in groepen van normale omvang gaan trainen. De trainers hebben uitgesproken dit ook weer met het volste vertrouwen én met veel plezier te willen gaan doen. Uiteraard is het enige voorbehoud dat LOL maakt, dat er geen nieuwe landelijke maatregelen zijn genomen.

Nogmaals wijzen we jullie op de aankondiging uit eerdere berichten dat we een MEET-vervangend evenement hebben op zaterdag 19 september (va. 09.30u): Back to normal day. Mis het niet!

Wij wensen jullie een goede zomer toe!

Jaap – Geert – Karin – Kees – Christel – Louisa – Erik

Uit het Bestuur: einde en start seizoen

Geef een reactie

Schuiven naar boven