Toch een Zevenheuvelenloop?

Misschien hebben jullie de email van de organisatie ook al in jullie inbox gehad. De inschrijving voor de 7-Heuvelenloop 2020 is geopend!

Wellicht onverwacht maar het is de organisatie toch gelukt om de 7H-loop te organiseren. Hierbij is zeer veel aandacht voor de noodzalijke corona maatregelen voor de lopers. Er zijn heel veel aanpassingen gedaan aan de opzet en vooral aan de start om het maar zo veilig mogelijk te maken. Maar het belangrijkste dus: het kan weer!

Al jarenlang heeft LOL een speciale band met de 7H-loop. Dit jaar is wellicht extra speciaal! Wie mee wil doen kan zelf inschrijven via de website van de Zevenheuvelenloop. De eerste lopers van LOL hebben zich ondertussen al aangemeld,. Stem wel even met je loonmaatjes de wave en beoogde eindtijd af. Dit jaar is er geen mogelijkheid om zo maar even een ander vak in tre schuiven. Dan schop je de organisatie in de war.

En belangrijk: alles is natuurlijk onder voorbehoud waar de organisatie zelf ook eerlijk over is. Maar we mogen hopen dat we in november de 7 of 15 kilometer van dit mooie evenement kunnen lopen.

Toch een Zevenheuvelenloop?

Geef een antwoord

Schuiven naar boven