En voor de 7HL nog de Bosloop?

Na de heugelijke aankondiging dat de organisatie van het Molenhoeks Makkie een vorm gevonden heeft om, als alles goed gaat, MoMakkie door te laten gaan volgde begin deze week de aankondiging dat de 7HL in principe ook doorgang zal vinden. En toen kwam gisteren het bericht dat ook de organisatie van de Bosloop een manier gevonden heeft, in overleg met de gemeente(n), om hun loop door te laten gaan. En wel op 1 november, precies tussen MoMakkie en 7HL. Ook voor de Bosloop zijn er uiteraard flinke aanpassingen gedaan, met name in de logistiek rondom inschrijving, in het aantal onderdelen, ophalen startnummers en start, om veilig te kunnen lopen. Meer informatie vindt je op de website van de Bosloop.

Zou het dan toch gaan gebeuren? Zowel een Molenhoeks Makkie als een Bosloop als een 7HL? Laten we duimen dat we de 2e golf kunnen breken en deze evenementen inderdaad, in aangepaste vorm, door kunnen gaan. Zelf heb ik ontzettend veel zin om weer mee te doen. Ik overweeg me overal voor in te schrijven. En dan maar zien wat daadwerkelijk doorgaat.

En voor de echte liefhebber nog een tip: de Groesbeek Trail op zaterdag 26 september. Volgende week dus. Een pittige trailrun met afstanden van 12 en 24 kilometer. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De start is bij de Zweef Inn. Misschien dat ik me daar ook nog aan waag. Diezelfde organisatie organiseert nog veel meer trail runs in Nederland. Schijnen allemaal de moeite waard te zijn.

Met sportieve groet,
Leon Pillich

En voor de 7HL nog de Bosloop?

Geef een antwoord

Schuiven naar boven