Schrijf je nu in voor de Bosloop met TEAM LOL

Schrijf je nu in voor de BOSLOOP en TEAM LOL!

Op zondag 5 november 2023 is het weer zo ver! Dan staat de thuiswedstrijd van LOL Malden weer op het programma, de Bosloop! Aangezien dit onze thuiswedstrijd is, is LOL Malden altijd goed vertegenwoordigd in het deelnemersveld en hebben we hier ook onze Progressiebeker aan verbonden. Ook dit jaar hopen wij jullie weer allemaal te zien! Daarbij is het ook nieuw dit jaar, dat je je kunt inschrijven voor team LOL en verzoeken wij jullie bij deze om dit ook allemaal te doen!

Inschrijven team LOL:
Nieuw dit jaar is, dat je tijdens het inschrijven aan kunt geven dat je lid bent van LOL Malden. Dit kun je doen tijdens het inschrijven bij stap 3 in het vakje: selecteer uw team (let op: dus niet bij stap 2: Atletiekunie-vereniging). Loop je de 5 km dan selecteer je “046 LOL-5” en loop je de 10 of de 15 km dan selecteer je “054 LOL-10”. Zo zijn we als vereniging niet alleen duidelijk zichtbaar tijdens de bosloop, want we hopen natuurlijk dat jullie ook allemaal massaal in jullie LOL tenue aan de start verschijnen, maar ook in de uitslagen! Een leuke bijkomstigheid is, dat we als LOL nu ook mee doen in het teamklassement, maar het is voor de trainers ook een stuk makkelijker om iedereen terug te vinden in de lange lijsten met uitslagen en niemand over het hoofd te zien voor de progressiebeker. Dus nogmaals het verzoek om allemaal van deze mogelijkheid gebruik te maken. Eén kleine kanttekening: het is dus niet de bedoeling, dat niet-leden van LOL van deze mogelijkheid gebruik maken.

De Progressiebeker:
Deze wisselbeker is een beloning voor de leden van LOL, die tijdens de Bosloop de meeste progressie maken ten opzichte van hun tijd van vorig jaar op de Bosloop. Iedereen maakt dus kans, ongeacht het tempo dat je loopt! Er zijn twee bekers te verdienen: op de 5 km en de 10/15 km. Enige voorwaarde is, dat je twee achtereenvolgende jaren mee doet aan de Bosloop op de zelfde afstand. Iedereen die dus vorig jaar heeft meegedaan en dit jaar weer mee doet aan dezelfde afstand, maakt kans op de beker! De winnaars van de progressiebeker worden bekend gemaakt tijdens ons jaarlijks goedbezochte terugkerende event, de Kerstloop. De wisselbekers zullen dan worden uitgereikt en de winnaars van het jaar daarvoor, ontvangen dan nog een kleine herinnering.

Inschrijven voor de Bosloop kan op hun site: https://bosloopmalden.nl.

Heb je (klein)kinderen, neefjes en/of nichtjes, vergeet dan vooral ook niet de Bambinoloop (500 meter, t/m 6 jaar) en de kidsrun (2 km, tot 12 jaar). Een leuke laagdrempelige manier voor kinderen om kennis te maken met het hardlopen, de fantastische sfeer tijdens van een loopevenement en het welverdiende applaus bij de finish.

Wij hopen jullie zondag 5 november allemaal te zien als deelnemer en/of als supporter langs de kant!

De trainers en het bestuur van LOL,
Anke, Erik, Jeroen, Johanna, Karin, Stijn, Christel, Kees en Louisa

Schrijf je nu in voor de Bosloop met TEAM LOL

Geef een reactie

Schuiven naar boven