Nieuw bestuurslid gezocht

Foto door fauxels via Pexels
Foto door fauxels via Pexels

Als Stichting bestaat LOL Malden op 5 januari as. drie jaar. Volgens de statuten verandert de bestuurssamenstelling in januari. Daarom zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid. Een loper die actief is tijdens één of meer trainingsmomenten per week. Een zogenaamde deelnemer van de stichting.

Het bestuur is conform de statuten gestart met 5 leden, aangevuld met één adviserend lid. In de tussentijd is er één nieuw bestuurslid toegetreden, namelijk voor de portefeuille van penningmeester. We hebben met veel plezier vorm en inhoud gegeven aan onze jaarlijkse vier bijeenkomsten. Deze houden we afwisselend bij de bestuursleden thuis.

In het rooster van aftreden zijn er per januari twee veranderingen: Jaap Schreuder (secretaris) en Geert Boonzaaijer (algemeen lid) treden terug. Kees Veelenturf neemt dan de portefeuille van secretaris over. Dat betekent dat het bestuur graag iemand uit de groep deelnemers als algemeen lid ziet toetreden: een vacature dus!

Heb je belangstelling om in de rol van bestuurslid een bijdrage te leveren aan onze stichting of wil je eerst wat meer informatie? Zoek dan contact met Erik (+31618886007) of mail naar info@lolmalden.nl. Doe dit dan voor 15 november a.s.

Nieuw bestuurslid gezocht
Foto door fauxels via Pexels

Eén gedachte over “Nieuw bestuurslid gezocht

  1. Beste Erik,

    Ik heb je gisteravond gebeld en aangegeven dat ik deel wil nemen aan het bestuur. Zoals ik al zei ben ik nog maar net lid van LOL, dus ik kan me voorstellen dat de voorkeur uitgaat naar iemand die al wat langer ‘meeloopt’.

    Met vriendelijke groet,
    Ton van Leest

Geef een reactie

Schuiven naar boven