Hardlooptrainer bij LOL Malden?

LOL Malden zoekt hardlooptrainers ter uitbreiding van het huidige team trainers.  Voor de zaterdagmorgen (09:30-10:45 uur) en donderdagavond (19:30-20:45) zoeken wij 2 enthousiaste trainers (m/v) die een groep met verschillende niveau’s (15-20 personen) willen begeleiden. In de zomer is de training in de bossen rondom Malden, ’s-winters traint de donderdagavondgroep in de wijken.

Sociaal contact en gezelligheid bij het hardlopen vinden wij erg belangrijk, prestaties leveren mag maar is geen must. Je hebt een passie voor hardlopen en liefst al enige ervaring met het geven van trainingen. Je bent al gediplomeerd voor het geven van hardlooptrainingen en/of bereid hiervoor een cursus te volgen. Je kunt binnen de trainingen op speelse wijze differentiëren tussen groepen lopers van verschillende niveaus zodat iedereen zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen.  Samenwerking met onze huidige trainers (en bestuur) is essentieel. 

Wij bieden een financiële vergoeding voor de trainingen die je geeft, trainerskleding en een bijdrage in de onkosten voor een trainerscursus.

Herken jij je in dit profiel, reageer dan snel via de onderstaand formulier. Wil je meer informatie, bel dan met Erik Dracht (06 1888 6007).

Hardlooptrainer bij LOL Malden?
Schuiven naar boven