Hardlooptrainer bij LOL Malden?

LOL Malden nog op zoek naar een inval-trainer ter uitbreiding van het huidige team trainers.  We zoeken een enthousiaste trainer (m/v) die een groep met verschillende niveau’s (10-20 personen) wil begeleiden. In de zomer is de training in de bossen rondom Malden, ’s-winters traint de avondgroepen in de wijken. Een enkele keer is een trainer niet beschikbaar om zijn of haar training te geven. En zelfs hardlooptrainers kunnen ziek worden. Een vliegende keep is dan gewenst zodat we de planning gemakkelijker rond krijgen.

Sociaal contact en gezelligheid bij het hardlopen vinden wij erg belangrijk, prestaties leveren mag maar is geen must. Je hebt een passie voor hardlopen en liefst al enige ervaring met het geven van trainingen. Je bent al gediplomeerd voor het geven van hardlooptrainingen en/of bereid hiervoor een cursus te volgen. Je kunt binnen de trainingen op speelse wijze differentiëren tussen groepen lopers van verschillende niveaus zodat iedereen zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen.  Samenwerking met onze huidige trainers (en bestuur) is essentieel. 

Wij bieden een financiële vergoeding voor de trainingen die je geeft, trainerskleding en een bijdrage in de onkosten voor een trainerscursus.

Herken jij je in dit profiel, reageer dan snel via de onderstaand formulier. Wil je meer informatie, bel dan met Erik Dracht (06 1888 6007).

This form is disabled.

Hardlooptrainer bij LOL Malden?
Schuiven naar boven