Beginnerscursus 2023

Lopen met plezier – wil jij dat ook?

Meld je dan aan voor onze beginnerscursus! Deze start op woensdag 15 maart 2023. Je kunt dan twaalf weken lang rekenen op deskundige begeleiding van trainer Jeroen. Jeroen is de vaste trainer. Hij doet dit samen met collega’s Erik, Anke, Karin, Johanna en Stijn. Zij rouleren als tweede trainer bij de cursus. 

Met plezier en op een verantwoorde manier leren hardlopen staan centraal. De cursus duurt tot en met woensdag 21 juni. De deelnemersbijdrage is € 65,-. Daarna loop je tot de zomervakantie mee met de normale trainingen.

LOL Malden is een loopgroep voor recreanten in en rondom Malden. Bij ons is werken aan je conditie op je eigen niveau net zo belangrijk als het lopen in een gezellige en sociale groep.

Kennismakingsbijeenkomst

Op woensdag 15 maart van 19:00 tot 20:30 u is er een vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst aan de Lierseweg 2 in Malden. Je maakt kennis met het trainersteam, ontvangt informatie en je proeft meteen de sfeer tijdens de eerste training na de informatie. Bevalt het goed? Dan kun je je daarna meteen definitief inschrijven. Betaling van de deelnemersbijdrage vindt vervolgens plaats via eenmalige automatische incasso.

Interesse? Schrijf je dan nu in voor de kennismakingsbijeenkomst op 15 maart.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Peters: 06-40 712 067 of door het contactformulier in te vullen.


Inschrijfformulier

Op dit moment is inschrijving niet meer mogelijk.

Schuiven naar boven