Alternatieve training | Intervallen

Intervallen

Opwarmen

10 tot 15 minuten heel rustig inlopen met oefeningen.

Na 5 minuten inlopen doe je een aantal losmaakoefeningen. Denk aan enkels losdraaien, wandelen en tijdens het wandelen afwisselend 10 seconden op je hakken, zijkant van je voeten en op je tenen lopen, 10 lunges per been (uitvalspassen naar voren),10 erg grote wandelpassen waarbij je extra diep doorveert. Daarna begin je te dribbelen en wissel de dribbelpas af met actieve losmaakoefeningen zoals 10 seconden hak naar je bil, 10 keer squats en15 seconden knieheffen. 

Kern

De kern bestaat uit 8 intervallen van 3 minuten op D2 tempo, dus 8*3 minuten D2. Na elke 3 minuten als hersteltijd 30 seconden D1 of dribbelen.

Uitlopen

Loop 10 tot 15 minuten heel rustig uit. Goed gedaan!!!

Alternatieve training | Intervallen
Intervallen

Geef een antwoord

Schuiven naar boven